В духа на предстоящите Коледни празници ще бъде осъществен концертният дебют на Младежки камерен оркестър „Франк Мартен Плейърс”. Интригуваща и разнообразна, музикалната програма включва произведения от Ренесанса до ХХ век и разбира се популярни коледни мелодии. Особен акцент в концерта ще бъдат изпълненията на творбите от музикалното наследство на композитора, чието име оркестърът носи, които ще прозвучат за първи път на българска сцена.
Оркестър „Франк Мартен Плейърс” е сформиран от ученици от НУМТИ „Добрин Петков”, а негов художествен ръководител е Пламен Проданов. В първата публична музикална изява на формацията ще участват като гост инструменталисти и други ученици от училището. Встъпителни слова преди концертната програма – д-р Поля Паунова-Тошева.
Заповядайте, за да споделим заедно Коледния концерт на „Франк Мартен Плейърс” на 14 декември от 11:00 часа на сцената на Културен център „Тракарт”!
Билети за концерта можете да закупите на място, от Билетен център пред Община Пловдив, от Мюзик център на ул."Отец Паисий" 3, както и в мрежата на Eventim,
 вход за възрастни 7 лв., за ученици и студенти входът е свободен.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…