Декември месец е изпълнен с приятни събития и срещи с любими хора. А artnewscafe допринася още повече за празничната атмосфера като ви кани отново на 13 (събота) декември 2014 между 14:00 - 23:00 часа и на 14 декември (неделя) от 14:00 до 18:00 часа в artnewscafe на инициативата ПРИЯТЕЛИ ЗАД БАРА с нашия гост Карел Роел от „Бял Щърк“.

Този уикенд бирената компания ще превземе artnewscafe с двете бири на месеца - Pale Ale и Summer Pale Alе, които от 13 декември до 5 януари ще можете да намерите само при нас! Карел и подкреплението му - Иван (познат от бар Петък и бар Градина), ще ни запознаят с двете крафт напитки, както и с два специални бирени коктейла - Витамин Цитра и Българска закуска.

За парти настроението ще се погрижи Philip.
В неделя пък посетителите ще могат да се насладят на греяна бира по специална рецепта на Карел, както и да послушат от любимата му музика.
Така че заповядайте да се видите с приятели, да научите повече за пивоварната, за интересната бира по българска рецепта и да изпиете по един „Бял Щърк“.

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…