Този петък (19 декември) от 17 часа предаването „Молескин“ по Радио Пловдив“ ще се излъчи за първи път на живо. Освен това ще излезе от сградата на Радио Пловдив, за да установи временното си студио в бар Basquiat в квартал Капана. На по чаша чай или вино водещите Стефка Цанева и Виктор Янков ще си говорят за музика с петима специални гости:

Арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов (Cachè atelie)
Десислава Стоянова („За земята“)
арх. Катерина Сербезова (Serendipity')
Стефан Горанов (Incubator, KANAPE - Vibrant Media, КАПАНА МАРКЕТ)

Гостите в предаването ще подберат музиката, която ще звучи на живо в ефира на Радио Пловдив. През 2015-та очаквайте цели броеве с отделните гости.

Радиопредаването „Молескин“ направи своя дебют в ефира на Радио Пловдив на 9 май тази година. За екипа на предаването (Виктор Янков, Кристиян Белев и Стефка Цанева) изминалите осем месеца бяха изключително наситени на емоции, нови познанства и прекрасна музика. За тези месеци в предаването гостуваха 29 интересни личности от най-различни сфери – изкуство, театър, литература, музика, медии, кино и др.

Всички броеве на предаването могат да бъдат чути тук: http://www.mixcloud.com/Moleskin/

Линк към страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/353958864790752/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…