Иво Величков представя книгата "Хипнозата: същност и техники" в книжарница Хеликон Пловдив-Център.

На 5 октомври от 18.00 ч. доказалият се като професионалист с дългогодишна практика психотерапевт кани на среща-беседа относно хипнозата, психотерапията и различни методи за работа с тялото и съзнанието.

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Хипнозата: същност и техники“, многократно издавана у нас и в чужбина. Той е председател на Българска Асоциация по Хипноза, основана през 1999 г. и акредитирана от EAAP (European Association of Applied Psychology.), завършил е философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон.

Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на армейските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с тялото и съзнанието, дихателните практики, ефективната комуникация и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…