На акустичен роял „Yamaha C3“ , на какъвто е свирил на концерт на Лайнъл Ричи в Дубай, популярният български джазмен Боби Вълчев, ще изпълнява хитови парчета на Бунарджика.

Събитието, на което район „Централен“ е домакин, ще се проведе под светлините на 1000 свещи до Акведукта в Пловдив на 19-ти април, в 19.00 часа. В него ще вземат участие и музикантите от Биг бенд – Пловдив, с диригент Николай Гешев.

В началото на концерта гостите под тепетата ще чуят джаз версията на емблематичната и неостаряваща любовна класика „The way you look tonight“ в солово изпълнение на магнетичния музикант, живеещ повече от десетилетие в Дубай.

Заедно с професионалистите от Биг бенд – Пловдив джазменът ще пее и известни мелодии, сред които „Fever“, „Cry me a river“, „Fly me to the moon“ и „My way“. Те ще прозвучат на романтичното събитие като специален подарък от Боби Вълчев за феновете на джаза.

Проявата е подкрепена от Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019“, а входът е свободен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…