На 21 и 22 февруари в рамките на инициативата си Приятели зад Бара artnewscafe ще ви запознае с кулинарно-експериментален колектив София или накратко КЕКС. Ангел Спасов (КЕКС) се занимава с непопулярно бизнес начинание в софтуерния бранш, докато Веселин Истаков е опитен оптик, търсач и колекционер на рамки за очила. Инициатива, която подхващат се поражда от интереса им към нестандартните кулинарни изпълнения и свободното време отредено за подобен тип хоби. В artnewscafe те са ни подготвили следната програма:

21.02 събота, след 18:00 ч. до 00:00 - Подхлъзваща вечер с КЕКС.

Двамата ще правят любимите си коктейли. За Веско това е черният руснак - мек и неангажиращ коктейл, подходящ както за домашна употреба преди лягане, така и за рязка ескалация в нагласите на пиещия го по отношение на вечерта. Ангел пък ще заложи на изпитана лична класика - енергийно разпускащия апрески коктейл "Зимна пързалка".

За уплътняване на обстановката момчетата от колектива ще заложат на онлайн радиото, създадено от Веско LMEY.net, но също и на лично подбран плейлист от парчета, които двамата свързват през годините със забави, приятелства и разочарования, любовни радости и мъки и обещават в музикалното оформление да няма тракове само за пълнеж.

22.02 неделя, между 14:00 - 18:00 ч. - Антинапрегнат следобед с КЕКС.

Тъй като момчетата се надяват да са подхлъзнали много хора от предната вечер, в неделния следобед ще се наблегне на сухи, пикантни и солени апетайзери, специално приготвени да предизвикват нужда от поглъщане на апетитна белгийска бира или червено вино.

Заповядайте да се видите с приятели, да научите повече за КЕКС, за любими рецепти и кулинарни преживявания на нашите приятели.

-

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…