Спектакълът е на 1 март, в Пловдив, събраните средства ще са за изграждането на Дневен център  

Първият победител в „България търси талант“ Богдана Петрова и световните шампиони по модерни танци Василена Шопова и Виктор Алеков са част от програмата на благотворителния спектакъл, който пловдивчани и гостите на града ще могат да гледат на 1 март 2015 г. от 17:00 часа в Дома на културата „Борис Христов”. 

Концертът е по случай Деня на редките болести и се организира от Сдружение „Защо доброволец?” със съдействието на Община Пловдив, Националния алианс на хората с редки болести и Асоциацията на студентите медици – Пловдив. 

В програмата ще се включат още „Трио Персенк”, сестри Андрееви, Тео Батуров, малката Вивиан, Марио Меров, „Ера балет” Пловдив и „Галаксико” Димитровград.

Билетите ще се продават на място преди концерта – цената за възрастни е 5 лева, а за децата входът е свободен. Всички закупени билети ще участват в томбола, голямата награда е изненада за двама, съобщават организаторите.

Средствата, събрани от спектакъла, ще подпомогнат изграждането на първия в страната Дневен център за хора с редки болести в Пловдив.

Заповядайте на концерта на 1 март, благородни хора, заедно да се повеселим, да приветстваме Баба Марта и заедно да помогнем на страдащите, канят от Сдружение „Защо доброволец?”.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…