„Камерна сцена Пловдив“ кани на концерт „Нова българска музика“ с участието на Константин Костов & Христо Йоцов и Плевенска филхармония. Събитието е на 13.06.2024 г. /четвъртък/, от 19:00 часа в Лятно кино „Орфей“ и е премиера за Пловдив.

 

Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим, на касата в Дом на културата „Борис Христов“ и онлайн  https://bit.ly/4ecmSqu

 

В програмата ще чуем:

 

Константин Костов – Концерт за джаз пиано и оркестър – премиера за Пловдив

 

Солист: Константин Костов – пиано /автор на произведението/

 

 

Концерт за тромпет, тромбон и оркестър от Христо Йоцов

 

Солисти: Михаил Йосифов – тромпет и Велислав Стоянов – тромбон

 

Концерт за маримба, ударни и оркестър „Картини от два свята“ от Христо Йоцов

 

Солисти: Василена Серафимова – маримба и Христо Йоцов – ударни инструменти

 

Диригент: маестро Борислав Йоцов

 

Билети за учащи и пенсионери на преференциалната цена 5лв, достъпна само на касата в Дом на културата „Борис Христов“ и на касата пред Общината. *Деца до 6 г. влизат безплатно, без право на място.

 

„Камерна сцена Пловдив“ се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…