Концертното турне под мотото „Обич и песен“ 2024 продължава своя маршрут в разгара на лятото на сцените на всички големи градове на България, както и в някои по-малки, в които сърцатата публика очаква с нетърпение да чуе хубави български песни, поднесени с много обич към публиката.

 

Концертът „Обич и песен“ в Пловдив е на сцената на Летния театър на Бунарджика на 17 юли, сряда, с начален час 20:30 часа. В него ще вземат участие „Диана Експрес“, Братя Аргирови, Мими Иванова, фолклорната певица Нелина и възпитаниците на музикална школа „Арт Войс център“ – Пловдив с музикален педагог и ръководител Румяна Иванова.

 

Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим, на касите пред Община Пловдив и ДК „Борис Христов“, онлайн в Ивентим и в Grabo.

 

„Обич и песен“ дава среща на различни стилове и жанрове, обединени от любовта към музиката. Мелъди рокът е представен в лицето на обичаната група „Диана Експрес“, които честват 50 години на сцена. Диско-хитове ще чуем от популярните пловдивски любимци Братя Аргирови, класическа естрада ще изпълни легендата Мими Иванова. Фолклор и образци от българската поп-музика ще чуем от жената-глас Нелина.

 

Деца до 7 години влизат безплатно, но без седящо място.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…