Започва лятното турне на маестро Веско Ешкенази, виртуозната акордеонистка Вероника Тодорова и оркестъра на Плевенската филхармония под диригентството на Георги Милтиядов. „В света на музиката” ще зарадва публиката в Бургас, Несебър, Поморие, Пловдив и Дебнево, а през есента ще гостува в Добрич, Балчик и Варна.Проектът с красивото заглавие „В света на музиката” е отличен с приза „Музикален проект на годината” от БНР, „Алегро Виваче”. В концертите са включени произведения както от класическата оркестрова палитра, така и заглавия от популярната музика в аранжимент за симфоничен оркестър и солисти.

 

Предстоящите концерти са:

 

17 юли – Бургас, Дом на културата НХК, 20 ч.

 

18 юли – Несебър, Артиум център, 20 ч.

 

19 юли – Поморие, НЧ „Просвета – 1888”, 20 ч.

 

23 юли – Пловдив, Летен театър „Бунарджика”, 20 ч.

 

03 август – Дебнево, Jam on the river, 21 ч.

 

02 септември – Добрич, Органова зала, 19 ч.

 

03 септември – Балчик, НЧ „Паисий Хилендарски – 1870”, 18 ч.

 

01 ноември – Варна, НДК – Конгресен център, Варна (ФКЦ), 19 ч.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…