Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне в страната. Концертът в Пловдив ще бъде на 14 август в Античен театър.

 

Бандата ще представи най-доброто от музиката, която създава през тези три десетилетия. Публиката ще чуе на живо и любимите си песни от успешните последни два албума на Б.Т.Р. – „Невидими стени“ и „Пъзел“, завладели сърцата на феновете. Всичко това ще бъде представено с високия професионализъм и динамиката, които познава публиката на групата.

Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се очаква да излезе тази година заедно с юбилейна плоча и диск „30 години Б.Т.Р.“.

 

Б.Т.Р. са Атанас Пенев (вокал), Славчо Николов (китари и вокал), Иван Калфов (бас китара) и Илиян Диков (барабани). Групата има зад гърба си 30-годишна успешна кариера, която включва 13 студийни албума и над 50 видеоклипа. 15 от песните на бандата са включени в учебниците по музика за начален и среден курс на образование в България.

 

През тези три десетилетия Б.Т.Р. прави над 5000 концерта само в България, както и турнета и концерти в Азия, Северна Америка и Европа.

 

Групата е носител на множество награди на БГ Радио – пет отличия за „Група на годината“ и три за „Най-добра група на живо“. В колекцията на Б.Т.Р. е и награда за група от фестивала „НанИн“ в Китай.

 

Ето оставащите дати от турнето „30 години Б.Т.Р.“:

 

28 август, Плевен, Летен театър

29 август, Велико Търново, Летен театър

20 ноември, София, зала 1 на НДК

 

Медиен партньор на турнето е БГ радио.

 

БИЛЕТИ Eventim: https://bit.ly/48H92Jo

БИЛЕТИ Grabo: https://bit.ly/49FbH6z–

Достъп за деца:

 

Дете, ненавършило 14 години, се допуска до събитието след 20:00 часа, ако е придружавано от свой родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него.

 

Дете, навършило 14 години, но ненавършило 18 години, се допуска до събитието след 22:00 часа, ако е придружавано от свой родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него, или от друго пълнолетно дееспособно лице.

 

За всяко дете се представя декларация по образец, подписана от родител, настойник, попечител или лице, което полага грижи за детето, удостоверяваща обстоятелството, че деклараторът ще придружава детето на събитието.

 

 

Можете да изтеглите декларация от https://artvent.bg/declaration

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…