Уникален музикален спектакъл очаква жителите и гостите на Пловдив на 25 септември. За пръв път Градът под тепетата посреща обичаната рок група „Сигнал“ заедно с 40 музиканти симфоничен оркестър от Филхармония Враца. Шоуто носи името „СИГНАЛ Symphonic“ и е първият такъв проект в историята на групата. Той бе представен с грандиозен успех в Зала 1 на НДК в края на миналата година по повод творческия юбилей на бандата и представи най-големите й хитове в нов и различен вариант. След това последваха емоционални концерти в Бургас и Варна.

 

„Ние сме единствената българска рок банда, която вече 46 години не е преставала да изнася концерти и да се среща с почитателите си. На всички тях, които станаха вече няколко поколения, искаме да подарим това ново и различно музикално преживяване. Нашите песни в съпровод от Филхармония Враца с диригент маестро Димитър Косев е емоция, която искаме да споделим искрено с всички, за които любовта, верността и приятелството не са само думи, а начин на живот!“, споделя фронтменът Данчо Караджов.

 

Организаторите от Event Masters гарантират мащабен и въздействащ концерт-спектакъл, в който ще прозвучат вечните и ненадминати със силата на посланията си „Липсваш ми“, „Спри се“, „Сбогом“, „Зелени сигнали“, „Лодка ли е любовта“, „Да те жадувам“ и др.     

 

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще гостува на 25 септември от 20,00 ч. в Античен театър – Пловдив. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim, Grabo и партньорските им мрежи, както и на касата на Античния театър.

 

Видео от концерта в НДК: https://www.facebook.com/eventmasterspltd/videos/842141677821416

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…