Специални гости на събитието са Любо Киров и Ненчо Балабанов

Сцената на Античния театър в Пловдив ще се превърне на 2 септември, понеделник, от 20:00 ч., в царство на младостта, таланта, обичта и вдъхновението. Сдружение „Арт Войс Център“ ще празнува 10-годишен юбилей с мащабен концерт под надслов „10 години ЗАЕДНО“. Ще ги видим ЗАЕДНО на едно място, мечтано за изява от всеки изпълнител! Малките пеещи таланти на ГОЛЯМАТА сцена!

 

Във вълнуващия юбилей ще се включат Лидия Ганева, Елия Тодорова, Андреана Бакалова и още много бивши и настоящи възпитаници на школата, ръководена от музикалния педагог Руми Иванова в съпровод на Комбо състав на Биг бенд Пловдив с диригент Николай Гешев. Специален гост ще е големият приятел на „Арт Войс Център“ и обичан БГ изпълнител Любо Киров. Водещ на събитието ще е актьорът Ненчо Балабанов.

 

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив.

 

 

Билети на цена от 20 лева се продават в цялата мрежа на Eventim.BG. и на всички каси в Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…