Благотворителната инициатива „Нощ на Ангелите“ , ще се поведе за пети пореден път тази година и разраства мащаба си, за да докаже, че за доброто няма граници! Освен традицията на 17-ти септември, денят на Вярата, Надеждата и Любовта, голяма част от заведенията и редица търговски обекти да даряват процент от оборота си за каузата, за втора поредна година организаторите подготвят мащабен фестивал на 14-ти и 15-ти септември на Гребната База в Пловдив. Със събраните средства ще бъдат подкрепени каузите на 3 дечица – Денис, Мира и Антъни, както и двама млади родители – Деян и Калин.  

След успеха на предходните четири издания на събитието, благодарение на активната позиция и големите сърца на хиляди хора, екипът на фондацията положи още повече усилия, за да осигурим заедно подкрепа за повече хора, които се нуждаят от животоспасяваща медицинска намеса.

В резултат на тези усилия, тази година мащабът на благотворителния фестивал е грандиозен и в него се включват едни от най- обичаните родни звезди. На сцената на „Нощ на ангелите“ ще се качат  Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, Биг Бенд Пловдив, талантите от Art Voice Center, група Disco Fever,  Академичния народен хор, талантливите деца от ДФВ „Омайниче“ и балет „ЕРА“.

Програмата на фестивала ще се проведе в два предни дни – събота и неделя на 14 –ти и 15-ти септември, от 09:30  до 23:00 часа., в зоната на и около Младежкия център на Гребната база.

Можете да видите всички подробности в Под тепето

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…