Йоли и Ивайло Михайлов забъркват кулинарен концерт в събота

Пловдивска опера представя забавен кулинарен концерт с нежна музика в събота от 11 сутринта в "Конющните на царя" в Старинен Пловдив.  "Вкус на музика с Йоли" ще представи чаровната виолончелистка Йоли Делибозова, която е телевизионна водеща от канала 24kitchen. Зрителите ще се запознаят с атрактивни рецепти на живо и накрая ще опитат от приготвените специалитети. Йоли е изпратила дълъг списък с продукти, които ще превърне в кулинарни шедьоври пред публиката. Умения в кухнята ще демонстрира и тенорът Ивайло Мйхайлов, който е амбициран да докаже, че мъжете са по-добри готвачи. Към музикалната част на съботното матине ще се присъединят и оперните певци Яница Нешева и Георги Динев. Заедно със солиста на Пловдивска опера и с Йоли те ще изпълнят популярно дуети и арии. Концертът е част от проргамата Opera Open Light.

Билети се продават предварително на касата на Концертна зала.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…