Младият актьор Васил Дуев представя любимата си музика в „Молескин“

Тази седмица гост в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив ще бъде младият актьор и режисьор Васил Дуев. Преди броени дни на сцената на Кукления театър той представи за първи път в Пловдив авторския си спектакъл „Самотни персонажи“ (Театрална работилница „Сфумато“, София).  Васил се изява като актьор в още редица представления в „Сфумато“, а пловдивската публика го познава от постановката на ДТ-Пловдив „Антихрист“, която имаше своята премиера в края на 2014 г. В пиесата по едноименния роман на Емилиян Станев Дуев влиза в ролята на главния герой Еньо.

Слушайте „Молескин“ този петък от 17 часа, за да чуете каква музика подбра младият актьор специално за предаването. Селекцията му е разнообразна и крие много изненади.

Всички цели броеве на „Молескин“ можете да намерите на страницата на предаването в Mixcloud (https://www.mixcloud.com/Moleskin/). 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…