„Пусни хвърчило, подай лапа“ – благотворителна акция в подкрепа на бездомните животни 

„Пусни хвърчило, подай лапа“, благотворителна акция в помощ на бездомните животни, ще стартира от 10 часа, събота, 04.07.2015 г., в парка под Младежкия хълм в Пловдив. Благородното дело е съвместна инициатива на Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria – Пловдив.

Хвърчилото, забавлението познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата – надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град – бездомните животни. 

Инициативата „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще включва workshop за направа на хвърчила, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи, срещу символична такса за участие. Очакват ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат сладките бездомничета от приюта на Animal Hope Bulgaria – Plovdiv.

Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате ние ще ви предложим, канят инициаторите. Да подадем ръка на животните в нужда!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…