За второто пловдивско издание на Фестивал на цветовете ще потопи Гребната база в пъстра цветна феерия на музикален фон осигурен от The Offenders, Ясен Петров, DJ-ите от Sofia Cartel - Danolite & Vida, Emil Prize от Camp Sessions, в компанията на MC HEMA  и други.  „Фестивал на цветовете“ – гр. Пловдив ще се провежда съвместно с Община Пловдив дирекция „Спорт и младежки дейности“ и с подкрепа на кампанията Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Петото българско издание на фесивала ще зарадва гостите си с възможността да тестват върху себе си традиционното индийско изкуство за рисуване с къна - мехенди. Освен индийски татуировки с къна, всеки посетител ще има възможността да разгледа и закупи индийски накити и сувенири, които ще се прдлагат в специално обособен на територията на фестивала кът. Вратите на фестивала ще отворят точно в 14:00 ч. 

Организаторите напомнят, че цветните прахове са безопасни както за хората, така и за дрехите, но приканват посетителите да прочетат инструкциите и съдържанието на цветния прах преди употреба, както и да не идват с най-новите си и любими дрехи на фестивала.

За повече информация за предстоящата цветна експлозия в Пловдив, следете Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете: www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria 

Фестивалът на цветовете ще се състои на 12.09.2015 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…