В тематичната вече рубрика “Приятели зад бара” на artnewscafe ще настане истински трилър – „Дисни трилър“. Това е и прикритието на госта Стайко Мурджев зад бара в artnews. Ще има интересни превъплъщения на актьорите от представлението, които ще сервират коктейли и напитките направени от талантливия режисьор. Музиката, че е в унисон с цялата трилър атмосфера. Разбира се, всеки посетител ще може да размени няколко думи с госта за театър, режисура и кино. Ако се чудите: „Кога?“, това ще се случи утре, 27 февруари, след 18 часа.

Стайко Мурджев е един от многообещаващите млади театрлани режисьори в България. Добре познат е на пловдивската публика с представленията си на сцената на Драматичен театър Пловдив „Евридика в подземния свят“, „Дисни трилът“, „Крал Лир“. 

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…