На 30 април artnewscafé организира четвърто празнично парти - ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно!

______________________________

30 АПРИЛ

VOID, УЛ. БРАТЯ ПУЛИЕВИ 4

ВХОД - СВОБОДЕН

НАЧАЛО - 22:00 ЧАСА

Основен партньор на събитието е ABSOLUT.

______________________________

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на предните партита под надслов All Together Now, екипът на artnewscafe, призовава всички свои посетители и фенове през годините с четвърто парти “All Together Now 4” (Всички заедно сега) на Великден.

Великденското парти All Together Now 4 ще се проведе в клуб VOID (кв. Капана) на 30 април 2016 г., когато в Пловдив се завръщат от други крайща на света редица пловдивчани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която artnewscafe изгражда с годините, така и с DJ-те, които кани с тяхната алтернативната музика. За това и line-up-a са лица, който са привърженици на тази музика и са свързани с artnewscafe. Това са Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (NIGHT Plovdiv, Moleskin broadcast) и Елена.

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички отново заедно.

За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/...

https://www.mixcloud.com/melformator/...

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Bar Gramophone", "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe.

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/ma...

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/ka...

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от партито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/...

https://www.mixcloud.com/elenakojuhar...

VICTOR е директор на "Нощ на музеите и галериите - Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/...

________

Медийни партньори:

Boyscout - http://boyscoutmag.com/

Kapana.bg - http://kapana.bg/

Под Тепето - http://podtepeto.com/

Фонотека Електрика - http://fonotekaelektrika.com/

MediaCafe - http://mediacafe.bg/

Plovediv - https://www.plovediv.bg/

Edno.bg - http://edno.bg/

Aha!Car - http://ahacar.com/event

Mолескин - http://bnr.bg/plovdiv/moleskin/broadcast

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…