Подарете си наслада с  незабравимите песни от Апенините, които са се настанили трайно както в родния радиоефир, така и в съзнанието и фонотеките на хиляди меломани у нас. Голяма част от песните, които ще чуете са ни толкова скъпи,  звучали са толкова често от малкия екран, че сякаш сме останали с усещането, че изпълнителите току-що са ни били на гости.  А те наистина ще дойдат на 18 юли от 21 ч. на Летен театър. Ще дойдат чрез уникалния глас на АЛЕКС РЕА. Пловдив ще посрещне звездата на редица италиански ТВ програми, певецът покорил Европа и Америка.
АЛЕКС РЕА има пъстра биография, над 200 концерта по целия свят, запомнящи се участия в RAI TV Италия. Той е роден артист. От ранна възраст били забелязани уникалните му гласови възможности и нтерпретаторски талант. Завършва Академия за изкуство и забавления в Рим. Предвид широкия и пъстър спектър на гласа му започва успешно да имитира популярни певци. АЛЕКС РЕА е прочута звезда в Италия, гостувал е в много страни – Куба, САЩ и др. Често канен гост е в музикални шоу програми и с майсторството си на певец –интерпретатор омагьосва публиката.
Специалната изненада в бляскавата италианска вечер е музикалното откритие на Италия -  ДАВИДЕ. Неговата хитова песен "AMICO CIAO" дава заглавието на концерта на 18 юли. Организаторите са уверени, че пловдивската публика ще остане очарована от съчетанието на лято, слънце и букет от италиански хитове. Специалните български гости, които ще довнесат настроение във вечерта  са известния български шоумен Венци Мартинов и танцьорите от Мюзикхолен театър.

Очакват ви два часа музикална красота директно от Апениите, много смях и слънчево настроение!
Билети на цени от 10 до 20 лв. в билетен център пред Община Пловдив и в системата на Ивентим.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…