За трета поредна година Пловдив ще бъде домакин на най-мащабното и атрактивно танцово парти на открито. На 04.09.2014 год. /четвъртък/ световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на Зумбата, пристига под тепетата и ще стане част от Зумба карнавала, който ще протече на улица „Иван Вазов“ и площад  „Централен“ от 20:00 часа до полунощ.

Планирано е събитието да се развие в няколко части. Танцовият Зумба спектакъл ще започне малко преди 20:00 часа пред Народна библиотека „Иван Вазов“, където е и сборният пункт за всички. Групата за карнавала ще се събере около приспособения за шоуто автомобил с платформа, на която ще има танцьори, начело с Херман Мело. До 20:30 часа всички присъстващи ще имат възможност да танцуват около платформата и да се забавляват.

Точно в 20:30 часа Зумба шествието ще тръгне от ул. „Иван Вазов“ към пл. „Централен“ под звуците на различни стилове латино музика, включително и известната самба, която е основен танц на карнавала в Бразилия. Танци и забавление в движение!

Карнавалът ще продължи на пл. „Централен“, до Военния клуб, където всички ще имат възможността да се включат в уникалния Зумба парти клас на открито. На площада ще има специално изградена сцена, на която световноизвестният Херман Мело и най-добрите Зумба треньори в Пловдив ще покажат на всички най-новите и модерни движения и танци в този спорт.

Партито е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците. Входът за желаещите да се включат или наблюдават тренировките, е безплатен.

Зумба е най-новото и напредничаво направление в съвременния фитнес, съчетаващо в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството.

Херман Мело е един от най-добрите обучаващи инструктори на Зумба Фитнес. Колумбиец по произход, живее доста време в Париж, където е инструктор на един от най-големите вериги от фитнес програми - Les Mills. Той е и един от малкото инструктори, специално поканени да работят за компанията "Зумба Фитнес". Херман Мело обучава инструктори в много европейски и азиатски страни. Обожава България и специално Пловдив.

Организатор на Зумба карнавалът е Студио ЕваСпорт. Събитието се реализира с подкрепата на Община Пловдив.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…