Иновативният и креативен звук на триото на Рoсица е получил признание и  множество награди от международни джаз сцени и конкурси: Nice Jazz Festival, Jazz de Porquerolles, Jazz en Baie, Jazz à Juan, Auvernier Jazz Contest.

 

Невероятният талант на  джаз арфистката и композитор Росица Милевска  заедно с идеите на нейните колеги Седрик Льо Дон (барабани) и Франк Льо Дон ( бас китара) ни потапят в един уникален и енергичен музикален свят, пълен с позитивни емоции и изненади.

 

Лекотата в съчетаването на техните инструменти и гласът на Росица, правят изпълненията им изключително чувствителни, убедителни, носещи винаги емоции. 
Групата ще ви убеди, че арфата напълно заслужава мястото си в света на модерната джаз музика. Триото пристига за първи път в България за концерт на КАМЕРНА СЦЕНА ПЛОВДИВ.

 

В програма ще преоткриете някои от класическите джаз стандарти, аранжирани специално за концерта, както и част от най-новите композиции, присъстващи в последния им реализиран проект  “STEPS”.

 

Росица Милевска Трио

 

Росица Милевска – арфа и глас

 

Седрик Льо Дон – барабани

 

Франк Льо Дон - бас 

 

16 октомври 19.00 часа

 

първо студио на РАДИО ПЛОВДИВ

 

Билети на касите на Ивентим, както и на място в Радио Пловдив преди концерта. 

 

 

 

Концертът е част от платформата „Камерна сцена Пловдив“ и се организира с подкрепата на община Пловдив, като част от Културния календар на града за 2020 година, както и с подкрепата на Министерство на културата.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…