В този период Операта ще продължи да работи като подготвя своята празнична програма чрез репетиции в камерни състави, за да се завърнем на сцената една седмица преди Коледа

 

Концертът "Опера Бутик: Духът на предколедна Виена" – утре, 26.11.,ще се състои. Отменят се 5 събития

 

Опера Пловдив взе отговорното решение да се включи в националните мерки за ограничаване на пандемията като отмени всички свои планувани спектакли от 27.11 /петък/ до 17.12. 2020 година, това съобщиха от културния институт на страницата си в социалната мрежа Facebook. В обръщение към зрителите екипът на Операта изразява убеждението си, че по този начин ще спомогне за спокойствието на публиката и ще гарантира здравето на артистите на сцената.

 

 

„В този период Опера Пловдив ще продължи да работи като подготвя своята празнична програма чрез репетиции в камерни състави, за да се завърнем на сцената една седмица преди Коледа, когато вярваме, че нашата публика ще има необходимостта да бъде заредена с хармония и светли мисли повече от всякога! Ние също! Бъдете здрави!“

 

 

Важна информация:

 

 

26.11 - Концертът "Опера Бутик: Духът на предколедна Виена" ще се състои при спазване на обявените мерки за безопасност!

 

 

Отменят се следните заглавия: 28.11 - Зад кулисите на "Баядерка", 1.12 - "Евита", 3.12 - Концерт "Виенска класика" 2, 5.12 - "Баядерка" - премиера, 12.12 - Концерт на Акдемията на Госпожа Опера.

 

 

Билетите могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени в срок до 5.12. или да бъдат презаверени след 17.12. за други спектакли на Опера Пловдив на касата на Операта.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…