Започва второто издание на 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'! 

 

Радио Тангра Мега Рок и звукозаписна компания Аудиослот продължават операцията по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България.

 

След победата на CALIBERTY в първото издание на музикалния конкурс през 2020 (ВИЖТЕ ТУК), мотивите ни зад новата сампания остават същите: 

 

“Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията ВАСКО РАЙКОВ– вокалист на ODD CREW, продуцент и звукоинженер в АУДИОСЛОТ и водещ в радиото.

 


Това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” - интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

 

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!  

 

Ето нещата, които можете да спечелите:
 

 

- Супер професионален запис на парчето;

 

- Смесване и мастериране;

 

- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);

 

- Асистиране в аранжимента (ако желаетe);

 

- Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);

 

- Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес! 

 


Всичко това ще бъде направено в Аудиослот - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти Васко Райков (Odd Crew) и Николай Берберов (Urban Grey, Leepra De Luxe).   

 


Участието ви не е ограничено от вашия музикален стил или вашата възраст! И все пак, е важно песните ви да не са били издавани никога! 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…