„Трета класа“ е авторски спектакъл на Валентин Танев, вдъхновен от филма “Гара за двама”, който пловдивската публика ще види на 5 април 2021 г., понеделник,  от 19.00 часа в Дома на културата „Борис Христов“.

 

Участват актьорите Стефка Янорова, Иван Панев, Добриела Попова, Дамян Тенев, Емануил Костадинов.

 

Сценографията и костюмите са дело на Свила Величкова, музикални картини - Мишо Шишков-син и Валентин Танев.

 

Спектакълът е от афиша на ДКТ  “Иван Димов” – Хасково. Сюжетът, както в „Гара за двама“ се развива на една далечна гара, където един мъж слиза, за да си купи сандвич и животът му се преобръща. Преминава през много перипетии. Изпада в комични ситуации, среща хора, които цял живот са мечтали да се махнат от тази гара. Среща също и любовта, но истинската, преданата. Любовта, за която всеки мечтае.

 

Билетите са вече в продажба на каса МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…