Силна комбинация от емоционални вокали, чил трап, рок и електрик поп откриваме в новата песен на Графа „Химера“. Тракът завладява сетивата още с първото слушане, а силно въздействащите текст и видео допълват впечатлението.

Графа измисля песента на китарата. Бийтът създава с легендарния за хип-хоп музиката MPC семплер. Певецът използва нов вокален похват на пеене, което прави звученето на „Химера“ различно и силно емоционално. Всички инструменти в песента са изсвирени от Влади Ампов, миксът е на Димитър Ганчев, мастерингът на трака е направен в САЩ от носителя на Грами Дейв Кътч. С доказания през годините си продуцентски усет, Графа улавя тенденциите в съвременната музика, които откриваме в звученето на „Химера“. Песента вече има английска версия със заглавие “Somebody Else”, автор на английския текст e Борис Чеширков.

Вниманието на слушателя привлича смисленият и дълбок текст на песента, който вдъхновява режисьора Павлин Иванов – Bashmotion за визуализацията ѝ. Концепцията му изисква силно актьорско присъствие, осигурено от актьорите Весела Бабинова, Боряна Маноилова и Владимир Зомбори. Феновете на Графа познават актьорската двойка Бабинова-Зомбори от участието ѝ в клипа на емблематичната песен “Drama Queen”. Години по-късно, те освен двойка на сцената, са семейство и в живота и се радват на първото си дете.

Сюжетът на видеото преплита два коренно различни свята, между които се лутат героите. За заснемането му продуцентите от Монте Мюзик си партнират с Xiaomi България. Продуктите на бранда ни пренасят в нов, високотехнологичен свят, който безспорно е част от нашето бъдеще.

„Химера“ вече се върти в национален ефир, а видеото и песента са качени в платформите за дигитално разпространение.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…