Print this page

Музиката и текста да на младата изпълнителка

Родният ефир се сдоби с нов глас – този на 21- годишната поп певица Яна Николова, която преди дни даде старт на видеоклипа на своята дебютна песен „Дори без теб”. 

Проектът  е реализиран  от екипа на  PREMIERstudio – Силвестър Силвестров, Владислав Петров и Николай Мутафчиев  и с подкрепата  на Национален фонд „Култура”. Оператор на видеото е Калоян Божилов.

Яна е автор на текста , а останалата част от песента създава съвместно с баща си - Славчо Николов от Б.Т.Р и Алекс Нушев, които аранжират песента  по нейна  музика. В момента тя  работи  и с момичетата от трио Viva, като пише текстове за предстоящия им албум .

Но музиката не е единствената  й любов .Тя от дълго време е привлечена от поезията, текстовете на големите драматурзи и  магията на театъра. Така кандидатства и постъпва  в театрален колеж „Любен Гройс”,  където  в момента е студентка по актьорско майсторство  в класа на един от най – успешните ни  театрални режисьори - Лилия Абаджиева.

 

Яна Николова

Дори без теб

Музика – Яна Николова

Текст – Яна Николова

Аранжимент – Славчо Николов, Алекс Нушев

Режисьор – Боряна Николова

Продуцент – Славчо Николов.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…