Музиката и текста да на младата изпълнителка

Родният ефир се сдоби с нов глас – този на 21- годишната поп певица Яна Николова, която преди дни даде старт на видеоклипа на своята дебютна песен „Дори без теб”. 

Проектът  е реализиран  от екипа на  PREMIERstudio – Силвестър Силвестров, Владислав Петров и Николай Мутафчиев  и с подкрепата  на Национален фонд „Култура”. Оператор на видеото е Калоян Божилов.

Яна е автор на текста , а останалата част от песента създава съвместно с баща си - Славчо Николов от Б.Т.Р и Алекс Нушев, които аранжират песента  по нейна  музика. В момента тя  работи  и с момичетата от трио Viva, като пише текстове за предстоящия им албум .

Но музиката не е единствената  й любов .Тя от дълго време е привлечена от поезията, текстовете на големите драматурзи и  магията на театъра. Така кандидатства и постъпва  в театрален колеж „Любен Гройс”,  където  в момента е студентка по актьорско майсторство  в класа на един от най – успешните ни  театрални режисьори - Лилия Абаджиева.

 

Яна Николова

Дори без теб

Музика – Яна Николова

Текст – Яна Николова

Аранжимент – Славчо Николов, Алекс Нушев

Режисьор – Боряна Николова

Продуцент – Славчо Николов.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…