Спектакълът "Мъже под чехъл" се играе на открито с вход свободен

 

 

„Включи квартала - театър в парка“ е проект на „МаскАрт“, който представя театър на открито в седем големи парка в града под тепетата. Пловдивчани могат да гледат забавната комедия "Мъже под чехъл" от Миро Гавран. Постановката е дело на Владлен Александров. Участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев. 

 

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културният календар на града за 2021 година.

 

Прекрасните актьори от спектакъла ще ни пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки.  Следващите три дати са 8, 9 и 10 юли, а местата съответно в районите Западен, Източен и Южен.

 

Началото е в 20.30 часа, входът е свободен!

 

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже (казано на техния език) по “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов. Тримата големи български комици ви очакват.

 

Носете си нещо за сядане и доброто си настроение! 

 

Дати и място:

 

08.07.2021г. - парк "Ружа". кв. Смирненски, до църквата, район Западен

 

09.07.2021г. - парк "Каменица 2", район Източен

 

10.07.2021г.- парк "Белите брези", кв. Кючук Париж, район Южен

 

25.07.2021г. - парк "Бунарджик", до чешмичката, район Централен

 

Вход свободен/ Начало 20:30часа. Телефон за информация: 0894/ 611188

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…