Легендарната българска рок група "Фактор" ще има откриващ концерт на своето национално турне, което стартира в навечерието на Деня на Съединението на България от културната ни столица – Пловдив, съобщиха  организаторите. След това групата поема към Бургас, Русе и София. Заедно с легендите от "Фактор" на сцената на Летен театър в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще видите световно признатия потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика - Стоиц Гъдев, сензационната млада рок-формация "Сутура бенд".

 

Ще чуете емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и посветени на Съединението в изпълнение на майсторът на живото художествено слово – актьорът-рецитатор Янко Лозанов, в съпровод на съвременни авторски музикални композиции.

 

Концертното рок турне на "Фактор" е първият мащабен сценичен проект на Фондация "Дух и вечност" и ознаменува началото на нейната дейност за съхранение и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския талант.

 

"Уверени сме, че древната земя на Траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт!", казват организаторите.

 

Билети на всички каси на Ивентим в Пловдив

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…