Print this page

 

Организаторите няма да изискват сертификати за поставена ваксина срещу Ковид 19, преболедуване и PCR/антигенен тест, както бе оповестено по-рано

 

 

В петък предстои незабравима среща на пловдивската публика с един от най–известните френски композитори и професори по китара на нашето съвремие. „Испански нощи“ е името на огнения китарен концерт с участието на световно известния френски китарист и композитор Арно ДЮМОН, майсторката на фламенко китарата Елена САН РОМАН и 14-те китари на ансамбъл АКАДЕМИКА към АМТИИ- Пловдив, който пловдивчани ще чуят и видят на 17 септември от 19.00 часа в Дом на културата "Борис Христов".

 

Ще чуем най-хубавите музикални произведения, създадени през вековете от и за Испания - Исаак АЛБЕНИЦ, Хоакин РОДРИГО, Франсиско ТАРЕГА, Жорж БИЗЕ и други.

 

Арно Дюмон е един от най-ярките и вдъхновени творци на Франция – с концерти в над 65 държави по света. Той идва в България за първи път по покана и със съдействието на Асоциация за културен обмен Art gallery Constantin, която се ръководи от д-р Константин Николов и съпругата му д-р Елена Радева - Николова, семейство български лекари, практикуващи във Франция от 20 години.

 

Вторият концерт е в София на 19 септември в Камерна зала “България” в София.

 

Концертите на Арно Дюмон ще се проведат при най-строго спазване на АКТУАЛНИТЕ противоепидемични мерки за Република България, определени от Министерство на Здравеопазването. Осигурена е до 50 % посещаемост, а зрителите трябва да бъдат с маски и на разстояние през едно.

 

Организаторите НЯМА да изискват сертификати за поставена ваксина срещу Ковид 19, преболедуване и PCR/антигенен тест, както бе оповестено по-рано.

 

Билети в мрежата на Ивентим – на всички каси в Пловдив, както и онлайн.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…