Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще представят своя нов албум на 17 август в Античния театър. С този концерт родната рок група дава старт на лятното си турне, отново от Пловдив.

Седмият албум на бандата, представиха България на Евровизия, се нарича “Unconditioned” и ще бъде представен с двучасово шоу със светлинни ефекти на древната сцена. Той излезе в края на юли и е посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни.

Intelligent Music Project в Пловдив ще излязат на сцената в състав – Рони Ромеро, Стоян Янкулов – Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Боби Косатката, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Димитър Сираков.

Рони Ромеро: Пловдив е необикновен град

182 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…