Пловдивски музиканти осмяха пластичната хирургия и хората, които се подлагат на безбройни манипулации, за да тунинговат телата си.


"С колегата CherenPetar се постарахме да кавардисаме парче, с което да възпеем това достижение на еволюцията, този триумф на интелектуалния възход, това тържество на сетивата…", разказва Цветан Николаев от Respect Records.

Песента е официален български кавър на парчето Zick Zack на легендарните Rammstein. С тях забива рок групата на Артем Комлев.

"Красивите“ и техните стремежи, към стандарт, към баналност, към обезличаване чрез уеднаквяване!
Загубата на индивидуалност започва с първата крачка - отвън навътре, когато се откажеш от собствения си облик и се подчиниш на наложените норми и представи. Когато не приемаш себе си, няма как да приемеш и другите, такива каквито са!

Тогава изоставяш собственото си самочувствие и път в краката на изкуствените модели, и тръгваш по начертана траектория. Лишаваш света от индивидуалността си, индивидуалността от собствения и път …
Ако човек не е верен на своята индивидуалност, той не може да бъде лоялен към нищо“, коментира  CherenPetar.

 

310 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…