На незабравимото музикално и визуално преживяване HARMONATURE, посолството на Индонезия кани пловдивчани с вход свободен

 

Под ръководството на известния диригент Еруин Гутауа, на сцената на Античен театър ще се събере невероятно събитие, което ще съчетае музикалните традиции на Индонезия, прекрасна 3D мапинг прожекция и уникални съвместни изпълнения. Етноркестър - оркестър, състоящ се от близо 50 изпълнители от Индонезия, ще разкрият ярките мелодии и музикалните традиции на индонезийския архипелаг. Това специално изпълнение ще пренесе публиката в завладяващите пейзажи на Индонезия.

За да добави съвременен привкус към древната история на Пловдив, великолепна 3D мапинг прожекция на Джей Субякто и Таба Санчабахтиар ще озари древните руини на театъра на Филипопол. Тази впечатляваща визуална постановка ще представи зашеметяващите пейзажи от Индонезия, като акцентира върху Нусантара - новия устойчив горски град на Индонезия. С Инет Леймена, един от най-добрите организатори на събития в Индонезия, този визуален спектакъл ще създаде едно наистина поглъщащо и вдъхващо преживяване, което създава мост между древната история и съвременното изкуство.

В едно уникално сътрудничество Петя Панева, известната българска фолклорна певица и победителка в "Гласът на България" 2021, ще обедини сили с индонезийската певица Уоро Мустико, съчетавайки богатите музикални традиции на България и Индонезия. Това вълнуващо сливане на две култури ще създаде хармонично културно преживяване, което надхвърля границите и пленява сетивата. В концерта ще участват и други двама известни индонезийски певци: Санди Сондоро, победител в Международния конкурс за млади поп певци "Нова вълна" през 2009 г., и Габриел Харвианто. Всички изпълнители ще бъдат облечени в изящни индонезийски батик от частната колекция на Iwan Tirta.

На концерта ще бъдат представени и хипнотизиращите изпълнения на Очарователните Рози на Архипелага (@PesonaMawarNusantara), единствената индонезийска танцова група в България, и Нимфите (@BidadariDanceStudio), индонезийска танцова група от Сърбия. Техните грациозни движения и ярки костюми ще покажат красотата и елегантността на индонезийските традиционни танци.

Освен всичко това, концертът ще включва модно ревю на Sejauh Mata Memandang, индонезийска марка за текстил и лайфстайл, известна със своите природоустойчиви тъкани. Дефилето ще подчертае пресечната точка на модата и културата, демонстрирайки ангажимента на Индонезия за запазване на традиционните занаяти.

Не пропускайте това невероятно събитие, което ще ви отведе на пътешествие из музикалните и културни богатства на Индонезия. Концертът е с вход „Свободен“ и ще се състои на 8ми юни, четвъртък, от 21 часа на сцената на Античен театър, Пловдив.

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…