В магичният спектакъл „Зайн и Машината на времето“ публиката ще види изцяло нови илюзии, фокуси и ментализъм на илюзиониста Зайн

Магичният спектакъл „Зайн и Машината на времето“ ще зарадва пловдивчани на 26 октомври, от 19.00 часа в зала С.И.Л.А. Спектакълът е част от третото национално турне на илюзиониста Зайн, носител на наградата „Илюзионист на годината“. В него публиката ще види изцяло нови илюзии, фокуси и ментализъм.

Зейн е на 32 години и вече 25 години се занимава с илюзионно изкуство. Той е от новото поколение майстори на магичното изкуство и в продължение на 2 години е бил звездата на китайския Лас Вегас – Макао. В Китай е правил по 5 представления на ден, като паралелно с това е работил за своя youtube канал.

В този иновативен и завладяващ магичен спектакъл публиката ще стане свидетел как илюзионистът Зайн пътува във времето, как прави човек от публиката невидим, ще гледа видео от бъдещето и дори ще срещне живи динозаври.

Ако можехте да пътувате във времето и пространството къде и кога бихте отишли? Майстори на илюзии и специални ефекти от три различни континента обединиха сили за да можете да се потопите в съзнанието на илюзионистът Зайн.  Спиращи дъха фокуси ви очакват в свят на магия и чудеса.

Билети на цена 20, 25 и 30 лв. се продават в цялата мрежа на Ивентим, онлайн, както и на касите – Билетен център пред община Пловдив, в туристическия информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър  от страната на АМТИИ, каса „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“.   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…