Print this page

На 6.11 от 19:00 ч. и на 15.11 от 10:30 и 11:45 ч. в Държавен куклен театър - Пловдив ще се състои премиерата на спектакъла "Приключение с маймунка".Представлението е за най-малките приятели на театъра. В него те ще открият колко е важно да бъдем добри един към друг, и че когато си помагаме правим света по-добър.

 

Текстът и режисурата са на Ева Кьосовска. Пиесата е написана в рими, което я прави още по-забавна и запомняща се.

 

Сценографията на Виржиния Петкова допринася за прекрасното настроение на пиесата, а куклите ѝ са изключително атрактивни и симпатични.

 

"Приключение с маймунка" е дебютен спектакъл за двама от актьорите на Държавен куклен театър - Пловдив - Елин Стоянова и Венцеслав Димитров, завършили класът на проф. Жени Пашова тази година. За пръв път те ще покажат невероятния си талант и въображение на пловдивската публика.

 

Актрисата Михаела Андонова се превъплъщава в главния герой - палавата маймунка. Както винаги - интересна и завладяваща - тя създава един пълнокръвен образ, в който много деца могат да се припознаят.

 

Приключение с маймунка

Драматизация и режисура: Ева Кьосовска

Сценография: Виржиния Петкова

Музикално оформление: Ева Кьосовска

Участват: Михаела Андонова, Елин Стоянова, Венцеслав Димитров

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…