Хитовата комедията на режисьора Теди Москов „Редки тъпанари“ с цяла плеяда звездни актьори гостува в Пловдив в Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ на 1 септември в лятно кино Орфей от 20:30 часа .

Поради големия интерес, спектакълът ще се играе и на 2 септември в Дом на културата „Борис Христов“ от 19 часа.

Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Робърт Янакиев участват в театралната версия на филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители“. Сюжетът е силно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили.

Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „престъплението на века“. В комедията а-ла „Улицата“ участват още Дайана Михайлов, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров.

Билети се продават на билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и в grabo.bg.

Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…