Новото комедийно заглавие “Ревност“ на театрална къща „Вива арте“ с участието на звездния тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена отново на 22 ноември 2023 г. от 19.00ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

 

Комедията ще се играе в Пловдив за четвърти път, а пловдивчани ще се насладят на интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои. Билетите през февруари се изчерпаха само за няколко дни и организаторите решиха да пуснат в продажба още едно представление в същия ден, с по-ранен час. През август, постановката беше част от афиша на театралния фестивал на комедиите „Завеса под звездите“ в лятно кино „Орфей“.

 

„Ревност“ е последната пиеса на популярния американски писател и сценарист Сам Бобрик. Тук той отново се занимава с проблемите на „средната възраст“. Един изключително атрактивен разказ за това как един въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения.

 

В главните роли, след 17 години бляскаво партньорство, ще видим обичаните актьори – Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов и младата звезда на ДТ „Адриана Будевска“ – Пепа Николова. А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

 

Билетите на цени 20, 25, 30 лв. са в продажба от днес на каса „МаскАрт“ в Дома на културата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…