Бившият министър на културата Кръстьо Кръстев се завърна в Драматичен театър "Николай О. Масалитинов" в Пловдив на ръководна длъжност.

Припомняме, че той пое културното ведомство през есента на м.г. - Маестро Тодоров пожела на Кръстю Кръстев да работи в МК, колкото и в Драмата в Пловдив

Сега дългогодишният екс шеф на театъра заема поста арт директор. Това стана ясно днес на пресконференция по повод предстоящото издание на фестивала "Сцена на кръстопът", чийто директор отново е Кръстев.

"Всъщност той никога не се и тръгвал от тук", каза представяйки го в новата му длъжност, директорът на Драмата под тепетата Сузана Арутюнян-Василевска.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…