Позволете си да усетите невероятната атмосфера в самото сърце на Пловдив. Отсядайки не просто в поредния хотел, а в къща с над 100 годишна история. Вместо да я оставят да рухне, за да построят нова жилищна сграда, с цел бърза инвестиция, собствениците ѝ решават да вдъхнат нов живот на сградата. Тя е реставрирана външно и вътрешно със запазен дух и специфичен характер. Вместо стандартно хотелско обзавеждане са избрали уникални мебели и артистичен дизайн.

Посрещат пътешественици от близо и далеч, които мечтаят за уединение и домашен уют, като са в сърцето на Капана - центъра на творческите индустрии, заобиколени от галерии, работилници и малки уютни ресторанти. Предлагат 3 двойни легла и 3 бани на 120 кв. м. площ.

www.myhouseplovdiv.com

Fb - My House in Old Plovdiv- Boutique Vacation Home

Адрес: „Фр. Жолио-Кюри“ 2

087 756 3486

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…