Ваня Маринова представя авторски ръчно изработени чанти и аксесоари от естествена кожа  

Най-шареният квартал в града под тепетата е приютил 31 самобитни автори. Те са цветовете и духът на Капана и съхраняват неговия първоначален замисъл в ателиетата си, разположени на 13 улички в историческия център в сърцето на древния и вечен  град. Продължаваме нашата поредица, в която ви ги представяме, с разходка из улица „Фредерик Жолио Кюри”. Днес ви водим на гости в Арт студио Джована. То е в квартала от 19. февруари. 2016-а година. 

Създателката му Ваня Маринова отдава дълго таланта си за известни брандове като Армани Валентино, Клое, Тоска блу и други. След 20 години решава, че има сили и смелост да създаде собствена марка и дух на творческа атмосфера с направата на уникални изделия, който са насочени към конкретен клиент.

Авторските ръчно изработени чанти и аксесоари на Ваня са направени от висококачествена естествена италианска кожа. Тя се старае те да не отстъпват по качество на стоките на модните къщи от Ботуша.

Всеки продукт, който излиза от ателието, се изпълнява с внимание и отношение към детайла.

Ето и един факт, който не е широкоизвестен: човек може да избере модела и цвета на чантата, а тя ще я направи.

Авторите на Капана се познават до един. Те споделят живота и работата в любимия  квартал, като го представят пред туристите с много любов. През есента на 2019-а създадоха своя обща страница в социалната мрежа ФБ – Авторите от Капанаhttps://www.facebook.com/AvtoriteVKapana/. Имат свое лого и географска карта с ателиетата си.

Най-добре е да видите твореца в неговата Светая Светих, защото когато авторът е в ателието си там е цялостен. Там е целият му свят! Инструментите, материалите, произведенията му и самият той.

АВТОР от КАПАНА 20- Ваня Маринова - ART STUDIO GIOVANNA. 

Кожени чанти и аксесоари.

Пловдив, КАПАНА, ул .Фредерик Жолио Кюри 6. 

https://www.facebook.com/ArtStudioGiovanna/

458 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…