Менюто на La Cucina ви пренася в кухнята на бабите от Родопите, Средиземно море и Близкия Изток с авторски прочит от шеф Мишо

Сърцето на културния артистичен квартал Капана не търпи празно. Както Под тепето ви съобщаваме през септември две заведения смениха стопаните и концепциите си по главната улица на квартал "Христо Дюкмеджиев" и очертаха новото в края на септември Пренареждане на кулинарната сцена в Капана .

Така дойде и добрата новина, че в "Квартала на творческите индустрии" всички почитатели на течението "Бичим айляк 2.0" вече могат да закусват след 10,30 до 15, 30 часа.

Любимото място за срещи на маса с приятели, както и на пловдивчани, така и гостите в града - Капана, посрещна новооткрития ресторант "La Cucina в Капана", който отваря седмица тази на мястото на Tables.

Типично по капански новият собственик - дългогодишният международен шеф Мишлав Масалха, преплита в концепцията си тренда на мултикултурната кухня.

Менюто на заведението все още се развива, но идеята е да предлага вдъхновяващ микс от средиземноморска класика, авторски прочит на кухнята на Близкия Изток и почит към любимите български ястия.

Всичко по темата може да се направи в Под тепето

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…