КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО
Вход свободен
23 май сряда от 19:00 часа

Една от емблематичните актриси на нашето време (и на сцената, и на екрана) е известна не само с това, че вписа "Златна мечка" в резюмето си, но най-вече с това, че е от Пловдив! Така че - не можем точно да твърдим, че ни гостува, защото Ирмена Чичкова ще си бъде у дома в една цяла вечер, посветена на нея в Club Fargo!

Вечерта ще бъде и пловдивската премиера на един много пловдивски проект на брат и сестра Ирмена и Йордан Чичикови - филмът "Нахлуване"!

НАХЛУВАНЕ
България , 2015, 25'16''
Режисьор: Йордан Чичиков
Продуцент: Йордан Чичиков
Сценарист: Йордан Чичиков
Търсейки подслон, две двойки се усамотяват в стара военна постройка. Неочакваното пристигане на момиче с ненормално поведение ги конфронтира.

КРЕДИТ
България, 2015, 24 мин
Лена (28 г.), експерт в кредитно дружество, е бременна след тайна връзка с арогантния си шеф. Докато се колебае дали да задържи детето, истеричният й клиент Теодор (40 г.) заплашва, че ще се самозапали, ако тя откаже да му отпусне кредит. Дали Лена ще отнеме или ще задържи живот?
Сценарий: Любомир Печев
Режисьор: Любомир Печев
Оператор: Димитър Скобелев
Музика: Fink, “Твърде късно”
С участието на: Ирмена Чичикова, Симеон Лютаков, Христо Пъдев, Симеон Владов
Продукция: Фор екс филмс, Милена Калева
Копродукция: Аудиовидео “Орфей”/Консепт студио
С подкрепата на: Национален Фонд “Култура”

MЕСО
България, 12 мин.
режисьор София Стойчева
оператор Кирил Проданов
участват: Владимир Карамазов, Ирмена Чичикова, Ути Бъчваров, Латинка Петрова, Нина Димитрова, Александра Василева, Павлин Димитров
Омъжена жена предлага на любовника си да избягат, но той отказва. След като го хваща в поредната изневяра, тя решава да му отмъсти. Съпругът, който нищо не подозира, остава най-доволен от всички.


Проектът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събитие на града за 2017 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…