Украсата в Пловдив в снимки и видео

В празничните дни след Коледа и при продължаващия вече месец локдаун едно от най-любимите занимания на пловдивчани е разходката по Главната улица. В последно време като че ли там е съсредоточен целият социален живот в Града под тепетата, а красивата коледна украса по неповторим начин украсява кадрите от тази по-скоро необикновена година.

Тръгвайки още от площад Централен, не пропускайте да се наредите за няколко тройни аксела на леда, защото пързалката е едно от най-„живите“ места тези дни и около нея винаги се чуват смях и музика. След това разходката ни продължава по най-дългата пешеходна улица в Европа, на която през декември всяко ъгълче може да бъде кадър.

Пред любимия ресторант Хемингуей на ул. Гурко, въпреки че не може да похапнете на място, се извисява богато украсена елха и величествен стол, на който да се превъплътите на дядо Коледа или Снежанка. Заради пандемията те не се на разположение за снимка по Главната улица тази година, но пък вие винаги може да облечете червеното палто.

На площада пред Общината традиционно се извисява голямата елха, около която винаги има движение и понякога селфито без хора наоколо си е мисия невъзможна. Но пък ако искате да бъдете креативни, отидете малко встрани и използвайте коледните светлини на сградата и дръвчетата покрай нея.

Цялата коледна разходка в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…