Учител дава за домашна работа на своите ученици задачата: „Измислете начин да промените света и го направете!" На едно от децата му хрумва идеята за проекта “Предай нататък”. Измисля начин да промени света – всеки трябва да намери трима души, за които да направи по едно добро дело. Но това трябва да е нещо, което ще му отнеме време, усилия. Нещо, което ще го затрудни… И после? После трябва да помоли хората, на които е помогнал, „да предадат нататък”, да помогнат безкористно на трима други нуждаещи се. Така за кратко време светът ще бъде променен.

Вход: Свободен

*Нещото е некомерсиално пространство за свободно споделяне на идеи, умения, вещи и се финансира единствено от хората за хората, затова всяко дарение в касичката е важно за покриване на разходите обезпечаване на мястото!

За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас.

Място: Клуб Нещото

Час: 18:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…