За първи път в Пловдив ще има турнир по Катан!

Ще се играят 3 кръга, по класическите правила на играта, но до 10 точки.

Входът е свободен, но организаторите на турнира са ни обещали чудесни награди за най-добре представилите се, между които и Базова игра Катан.

За да заявите участие в турнира, изпратете трите си имена, възраст и телефонен номер на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За тези, които не са играли играта досега или просто искат да усъвършенстват уменията си - заповядайте да поиграете в клуба - имаме играта отворена.

Като бонус, преди и в паузите между кръговете, ще можете да се запознаете с новото разширение на играта "Градове и рицари".

Очакваме ви!

Място: Level up

Час: 14:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…