Театър Мелпомена представя невероятната френска комедия "Досадникът" от Франсис Вебер, превод - Снежина Русенова Здравкова.

Франсис Вебер е добре познат режисьор и сценарист в киноиндустрията. Може би, най-добре си спомняме комедията "Руби и Куентин" (оригиналнo заглавие "Tais-toi" 2003 г.) с участието на Жан Рено и Жерар Депардийо.

Преди адаптацията си за театъра, "Досадникът" е реализиран за киното през 1973 г. с участието на Нино Вентура и Жак Брел.

"Досадникът" е пиеса, в която се разказва за един самоубиец и един убиец, попаднали не където трябва. За един палав психиатър и едно любопитно пиколо. За едно напълно неориентирано ченге. И разбира се -  любовта на самоубиеца, около която се завърта всичко.

В хотелска стая  убиецът Ралф Милано подготвя  убийство на ключов свидетел в процес. В съседната стая на хотела  Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че голямата му любов  го е напуснала. Ралф е професионалист, човек който знае какво прави, и човек, който получава пари. Франсоа е един губещ човек в живота, който няма достатъчно здрав разум и е готов да се самоубие. Но Франсоа притежава един огромен талант. Той е непоправим досадник...

19:00 ЧАСА - ДОМ НА КУЛТУРАТА "БОРИС ХРИСТОВ"

Цена на билет: 12лв; 14лв; 16лв; 18лв;

Телефони за резервация: 0888673600 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…