Добре дошли в четвъртото издание на нашия Хартстоун турнир. Има сериозни промени в регламента, така че четете нататък! 

Първо искаме да поздравим Веселин Джонов, който е най-новият член на нашия екип и ще се занимава изключително и само с турнира по HS. Той ще помогне с присъствието си за по-гладкото протичане на нещата по време на самите събития. С неговото участие и идеи се надяваме да можем да предложим още по-интересно преживяване за всички участници.

Сега по същество за турнира. В изминалите три събития идентифицирахме следните проблеми:

- дълго изчакване на играчите между игрите;

- отпадане в първи кръг означаваше, че някои участници си тръгваха след по-малко от час игра;

- недостатъчен акцент върху социалната част на играта - в крайна сметка правим fireside gathering 

Смятаме, че измислихме как да решим тези проблеми. Отказваме се (почти) от Conquest формата и директната елиминация. Вместо това въвеждаме следните правила:

1) Всеки играч с регистрацията си ще получи 5 турнирни чипа/жетона/тоукена/... С тях се участва в първата фаза на турнира, която продължава 4 часа. В това време играчите сами избират съперниците си. Всеки залага един или повече жетони, спечелилият играта печели и залога. Резултатите отново се докладват на съдия. 

2) Допълнително купуване на чипове НЯМА. 

3) Ако играч не може да намери съперник е добре дошъл да се обърне към някой от съдиите за помощ. 

4) В края на първата фаза четиримата участници с най-много чипове се класират за полу-финалите на турнира. Правим жребий за двойките. От тук нататък продължаваме в Conquest формата, както досега.

5) Отново, финалите се играят в отделно помещение, а игрите се прожектират на екран за публиката. За първи път обаче ще имаме и коментар на живо!

Смятаме, че по този начин ще решим посочените горе проблеми, но разбира се може и да изникне нещо неочаквано, затова молим предварително за търпение 

За да стане възможно технически провеждането на турнира молим участниците, които имат възможност, да носят устройства, на които да играят. Входната такса отново е 7лв, от които се оформя наградният фонд.

Това е от нас, насреща сме за отговор на всички възможни въпроси, които бихте могли да имате. До скоро!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…