Измина се една година от както отворихме залата... кога мина това време :) но с приятни и позитивни хора като вас, всеки ден е безкрайност,а за нас е изключително удоволствие да споделяме дните си с вас и бихме искали да отпразнуваме петият рожденият ден на клуба заедно.

Понеже не е тайна за всички, че освен, че сме изключително пристрастени към йогата имаме влечения и към виното, за това наш домакин ще бъде много близък човек Gergana Todorova във Vinopolis enoteka & tours.

Както винаги сме изключително скромни и не искаме да се харчите за нас с подаръци, а да ни удостоите с присъствие внимание, любов и прегръдки.

Час: 19:30

Място: Vinopolis enoteka & tours

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…